Uudised

Toidu eluring 10. aprill Virge


KIK-i poolt tasustatud haridusprogrammil "Toidu eluring", mis toimus Eesti Põllumajandusmuuseumis, osalesid õp. Helge, õp. Katrini ja õp. Virge klasside noored.

Toiduraiskamine ja toidujäätmete teke on muutumas järjest suurimaks keskkonnaprobleemiks. Muuseumitunnis kuulasime ja õppisime hindama inimtegevuse mõju looduskeskkonnale, arutlesime toiduraiskamise põhjuste üle ning leidsime toidujäätmete probleemile uusi kasutamisvõimalusi. Uudsena õppisime säästlikult täitma külmkappi ja toitu valima vähima CO2 ehk süsiniku väikseima jalajälje näitaja abil.

Programm lõppes nn „jäägipäevaga“, kus lapsed valmistasid eelmisest söögikorrast järele jäänud toidust 4 uut erinevat rooga!

Need olid küll supermaitsvad!

Aitäh tarkust täis päeva eest!

KIK-i poolt tasustatud haridusprogrammil "Toidu eluring", mis toimus Eesti Põllumajandusmuuseumis, osalesid õp. Helge, õp. Katrini ja õp. Virge klasside noored.

Toiduraiskamine ja toidujäätmete teke on muutumas järjest suurimaks keskkonnaprobleemiks. Muuseumitunnis kuulasime ja õppisime hindama inimtegevuse mõju looduskeskkonnale, arutlesime toiduraiskamise põhjuste üle ning leidsime toidujäätmete probleemile uusi kasutamisvõimalusi. Uudsena õppisime säästlikult täitma külmkappi ja toitu valima vähima CO2 ehk süsiniku väikseima jalajälje näitaja abil.

Programm lõppes nn „jäägipäevaga“, kus lapsed valmistasid eelmisest söögikorrast järele jäänud toidust 4 uut erinevat rooga!

Need olid küll supermaitsvad!

Aitäh tarkust täis päeva eest!